Uppdrag

”Jag är pragmatisk, målorienterad, driven” – och
älskar att skapa innovativ verksamhet, inom kultur, turism, kulturarv och konst”

Mitt kreativa och ide fyllda sinne vill arbetar med att utveckla verksamhet, med focus på samverkan med kommuner, näringsliv och lokala som regionala aktörer tänker jag alltid med våra fem sinnena när jag utvecklar områden och arrangemang. Roller som Kulturutvecklare /samordnare / koordinator/ projektledare/ Destinationsutvecklare lockar mig enormt.

Några av mina arbeten har varit som;
Projektledare/ kreativ ledare för, Skulpturpark i Leksand, Projektassistent för företagare, Projektledare för Mäkla mellan Kultur & Hälsa, Region Dalarna och Kulturpedagog med verksamhetsansvarig för kulturområdet Hammarbacken i Ludvika.

Jag medverkar även i styrelsen, ideella ek.förening TjugoSomSkapar i Siljansnäs då som kassör.
TjugoSomSkapar

Jag har drivit Galleri med utställningsproduktion, försäljning, programverksamhet, konstpedagogisk verksamhet för barn & vuxna, kickoff verksamhet i Mariestad, då jag byggde upp ett framgångsrikt Kulturcenter. Arbetat inom hotell & restaurang och som bildlärare, projektledare för ett EU projekt, och verksamhetsutvecklare  inom kultur & Miljö, PR och som samordnare för Omställning i Dalarna.

Ger konstpedgogisk workshops för barn och unga inom konst och för Skapande skola. Mejla gärna så skickar jag er en pdf om mina aktiviteter. Mitt syfte har alltid varit att barn skall ha mer skapande i sitt liv.

och ger föredrag ;
Om; 
hur jag arbetar, i mina projekt, min konst och var inspirationen kan komma ifrån. Vill man ha både fördrag och  workshop Temat väljer ni för workshopen eller enbart Workshops kan vara måleri, skulptur,textil, Re-Design och naturen material. Temat väljer ni.
Om;  mitt konstnärskap med inriktning om mitt finska arv och hur viktigt det är att värna om sitt ursprung. Det har tagit mig många år att komma till insikt. ”som barn” blev jag kallad finnjävel här i Sverige och i Finland ” Hurri”.  Som tonåring tog jag ett beslut att förneka mitt finska arv för det var så jobbigt att hantera dessa olika skällsorden. Nu de senaste åren har jag känt mer än viktigt att bevara mitt arv, vara stolt över mitt namn och börjat tala mer finska än någonsin.  Ges på Finska eller Svenska

För bokning;
Mejla gärna eller ring och så kommer vi överens!
Kulturutvecklare & Konstnär // Sanna
tel 0708-836659
info@artbysisu.com

Sanna Seppänen

Hammarbacken Ludvikakommun

Kulturpedagog vid Kulturområdet Hammarbacken i Ludvika 2015

Presentation av artister till lunch konserterna på torsdagar sommaren 2015 Hammarbacken i Ludvika

Presentation av artister till lunch konserterna på torsdagar sommaren 2015 Hammarbacken i Ludvika

Avtackning av Barnteatern vid Hammarbacken Ludvika 2015

Avtackning av Barnteatern vid Hammarbacken Ludvika 2015

Konstkollo Ludvika

Ledare för Konstkollo Ludvika 2013

3 ungdommar på Hammarbacken i Ludvika

Några av mina underbara sommarungdomar på Hammarbacken 2015

is

Isskulptur för Leksands Kommun, SkidVM 2015 i Falun

Kick off för ett företag, Kulkonst

Kick off för ett företag, Kulkonst

Företagsevent hos Sannas Kulkonst

Företagsevent hos Sannas Kulkonst 2005

Temabildning hos Sannas Kulkonst

Temabildning hos Sannas Kulkonst