Halloy,-)  fredags mysare och speciellt ni som älskar att basta! Jag håller på nu och tar fram flera SISU- produkter, för bastubad. Större  Badhandduk och Sittduk i det första skedet. ( den på bild är en mindre kökshandduk/ servette 30*50 i linne/bomull) Även texten om SISU kommer att finnas med, på Svenska el Finska. Som alla vet så kostar det en heldel i början att komma i gång med sitt företagande. Så som för mig.

Så därför är min fråga till er om ni kan tänka er att betala innan ni får era produkter? Ju fler som beställer i förväg desto billigare blir det. Från beställningarna sedan räknar jag ut hur mycket kostnaden blir per/enhet.
Detta skulle hjälper mig oerhört att komma i gång.
Om ni är intresserade av att själva ha en riktigt SISU hemma så mejla till mig på info@artbysisu.com

Fredags kramen SannaS ,-)

SONY DSC

Share:Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookShare on Google+