Rekommendationer

”jag rekommenderar varmt Sanna till nya uppdrag inom kultursektorn”
Rollen som Kulturpedagog med verksamhetsansvar vid kulturområdet Hammarbacken gjorde Sanna riktigt bra. Hon är positiv, självgående och mycket driftig. Att hålla i flera bollar samtidigt är inget konstig för henne, vilket var bra eftersom arbetet krävde en hel del logistik tänk.Hon är även en duktig arbetsledare, speciellt då för ungdomarna där hon hjälpte dem att tänja sina egna tankar och att våga nya saker.

Maria Morén Bibliotekschef
Ludvika Kommun 2015

”Sanna är självgående, kreativ och bra på att organisera och genomföra verksamheter”
Under hennes LIA period ( Livslångtlärande, Kultur Turism utbildningen) har Sanna haft egna och verkliga projekt att planera, genomföra och följa upp. Hennes arbetsuppgifter har varit skiftande men främst inriktad på pedagogisk och skapande verksamhet samt marknadsföring i olika former. Hon är även strukturerad, har en hög arbetskapacitet och är en mycket trevlig och social person.

Marie Folkesson, f.d Kulturchef
Leksands Kommun 2009

” som Projektassistent har Sanna utfört sina arbetsuppgifter exemplariskt”
Administration, Excel listor, planering, rapportering. Hon är modig, självgående och väldig omtyckt av arbetskollegorna.

Valbona Shala VD FeenAB //Gramsh Gashi VD NetelAB
Leksand 2017

” Projekt, Gården” gjordes vida känd i Leksand, tack vare Sanna”
Hon är duktig på att utvecklade programverksamhet och att ordna spännande kulturella arrangemang. Hon såg till att Studiefrämjandet hamnade på kartan i Leksand för att hennes envisa sätt att arbeta med marknadsföringen gav utdelning till slut. Hon är orädd för att ta kontakt, hon planerar och genomför projekt i mål och brinner för att kulturen skall vara tillgänglig för alla målgrupper. Hon är pedagogisk och skapar egna workshops för barn och unga, Konstkollo, måleri och skulptur.

Marianne Sellner, Verksamhetsutvecklare
Studiefrämjandet – Mitt Dalarna i Leksand. 2014

”Sanna är som klippt och skuren för att leda projekt och arbeten inom kultursektorn” Hon är också engagerad kunnig multikonstnär som förmår engagera och entusiasmera sina medmänniskor. Hon delar generöst med sig av sitt kunnande inom konst och hantverk. Samtidigt lär hon ut ett hållbart miljövänligt arbetssätt till konstnärligt verksamma. Jag har haft förmånen att få delta i kurs hos Sanna och har haft stor nytta av hennes lärdomar. Då kunde jag också se hennes förmåga att driva projekt och tillvarata deltagarnas färdigheter.

Mina varmaste rekommendationer!
Marianne Förars, kursdeltagare
Bildkonstnär samt verksamhetsrevisor i Västra Götalandsregionen

” mycket stimulerande med workshops för oss förskolelärare”
Vi gästande Kulkonst en torsdag eftermiddag. Barn – och ungdomsenheten IFO. Mariestad.
2005 Helena Backlund med lärare.