Förra veckan kom p4 RadioDalarna på besök till mig för att se ”guerilla-rundan”
se mer om konst rundan i skogen..  Rundan kom till när skogen skövlades i vintras, där jag och min hund Sussie tog våra morgonpromenader. Det var riktigt jobbigt att se så jag slutade att gå upp dit en tid. Men sen återvände jag, då med färg och pensel i den andra handen och Sussie i den andra.

Det var förresten hon som hittade ”manhattan” Vill du ochså besöka rundan i skogen? Hör av dig så ordnar vi det.
Lättas är att ladda ned min app, ARTbySISU där finns karta om var rundan finns.

reporter Johan Thorén på besök vid Guerialla-rundan.

reporter Johan Thorén på besök vid Guerialla-rundan.

Se video  p4 RadioDalarna på instagram

Manhattan och Sussie

it was my dog, Sussie how found ”Manhattan” in the fourest

Share:Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookShare on Google+