Inspiration kan falla in var som helst. 

Mitt hjärta brast nästintill en dag när jag och min hund Sussie skulle gå vår vanliga morgon promenad uppe i skogen, som ligger på andra sidan vägen av vårt hus i Tasbäck. Den var nästintill ödelagd. Jag slutade att gå där en tid för det var för jobbigt att se, denna fina skog med ravinen, med lumpigheten och blandningen av träsorter.

Jag återkom efter en tid och fick en annan känsla för området, det var som att komma in en annan värld. Så smått började min kreativa sinne att se andra saker och de negativa känslorna bytts ut successivt mot något helt annat, svårt att förklara men tror att det måste upplevas. Så vi började med våra promenader igen och fann helt underbara stubbar, jag för att låta kreativitet flöda medans Sussies var mer intresserad av att göra sitt behov vid.

Detta är ett verk av 10 stycken än så länge..

Besök oss gärna under ”premiäröppningen” av min Atelje 5- 8 maj kl 11-17.
se eventet https://www.facebook.com/events/1769127536652883/
vill man så kan man besöka området för att se alla verk. För att hitta 
stanna till hos mig innan eller mejla/ring så kan jag försöka vägleda er.

Vill man kan man betala en frivillig symbolisk avgift för konst upplevelsen genom Swish, till nr 0708-836659 http://info@artbysisu.com

Det kommer även att finnas VY- kort med ”Manhattan” motiv på med karta över området, följ loggan, ARTbySISU
Dessa kommer att finns att köpa i min Ateljé då till öppningen och snart även i min webb shop.

Skogsområdet är Tasbäck, Siljansnäs. Se karta. Karta- Tasbäck

Gerillamåleri på Stubbar i Dalarna. Sanna Seppänen

Gerillamåleri på Stubbar i Dalarna. Sanna Seppänen

New York i naturen, sanna Seppänen i Dalarna Sweden

New York i naturen, sanna Seppänen i Dalarna Sweden

Share:Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookShare on Google+