Trädsorgen blev skaparglädje – och hygget hennes nya sandlåda!
Det är rubrikerna för min konstrunda i skogen!

dtKultur, Sanna Seppänen

Det började med att skogen där hon brukade gå en runda med hunden blev ett hygge . Sanna Seppänen blev ledsen över att träden var borta, men efter ett tag började hon se former och mönster i stubbarna. Taggiga brottytor blev skyskrapor längs horisonten, märken efter sågklingor blev moln och den vittrande stubben blev en smältande glaciär.

– Jag har nog alltid varit kreativ, men det var när jag gick en storytelling-kurs som jag mindes när jag var fem, sex år och satt i sandlådan med min lillebror. Vi byggde landskap och tappade känslan för tid och rum. Då insåg jag att ”sådan är jag”. Jag mår bra av skapandet, säger hon.

Facebook, Guerilla-Runda/path

För funderingar ställ gärna era frågor här.
Häls Sanna Seppänen 

Guerilla-Runda/Path. Dalarnastidningar 

Princess stol. Dt Guerilla-Runda
Share:Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookShare on Google+